Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.
load images

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!

Múlt pénteken megint nagyon fantasztikusra sikeredett a kopogtató klubunk, amit mi sem bizonyít jobban, mint, hogy az éjszakába nyúlott a vége. Volt bőven oldani való, és a résztvevők mindehhez elsajátíthattak egy új kopogtató technikát is, mely a "nagyon intenzív" jelzőt kapta a záró körben.
Gary Craig hagyományos EFT-jére alapozva ezt a módszert dr. Silvia Hartmann fejlesztette ki 2010-ben, és a beszédes Szív és Lélek EFT nevet kapta.
Itt bővebben is olvashatsz róla (angolul), ám a képek megmutatják a kopogtató pontokat és egy új, az érzelmi intenzitást mutató skálát is. Ennek érdekessége, hogy -10-től +10-ig terjed a skála. -10 és -1 között vannak a negatív érzések, nullánál nincs érzés, +1-nél fordul át pozitívba és tart +10-ig.

A kopogtató pontok:
0 - szívgyógyító testtartás: itt kezdjük és itt is fejezzük be a kopogtatást. Domináns kezedet rakd a mellkasod közepére, majd rá a másik kezedet. Itt mondd el a ráhangoló kifejezést. Ezután vegyél három mély levegőt, és indul a kopogtatás.
1 - fejtető
2 - harmadik szem
3 - szemöldök kezdete
4 - szemsarok
5 - szem alatt
6 - orr alatt
7 - állpont
8 - kulcscsont
9 - hüvelykujj
10 - mutató ujj
11 - középső ujj
12 - gyűrűsujj
13 - kisujj
14 - karate kézél
0 - szívgyógyító testtartás
Minden egyes kopogtató pont után mély levegővétel van! A kopogtató köröket mindaddig végezd, mint a hagyományos EFT-nél. Egészségedre!

Április 2-án indul az EFT haladó tanfolyam, ahol alaposabban elmélyedhetsz az EFT rejtelmeiben és önmagadban. Március 25-én telik le a jelentkezési határidő, így már csak pár napod van jelentkezni. Várlak, ne maradj le!

Ezúton kívánok nagyon kellemes húsvéti ünnepeket, jó pihenést!

Szeretettel várlak a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2016. április 2., 9.

EFT II. haladó tanfolyam indul április 2-án Győrben. Két egymást követő szombati napon, 09.00 - 18.00 óráig.
Amennyiben az alaptanfolyam elvégzése után szeretnél elmélyedni az EFT módszerében, valamint önismeretedet is szeretnéd bővíteni, feltárva korlátozó hiedelmeidet, várom jelentkezésed.
A kétnapos tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz.


Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2016. április 15.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő klubfoglalkozásunk időpontja:
április 15. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!

Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.