Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.
load images

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!


Nick Ortner, az EFT - A kopogtató módszer c. könyv szerzője egy érdekes cikket jelentetett meg az EFT-ről, a következő címmel:
Áttörés az energia pszichológiában: a test és az elme gyógyításának új útjai

„Az akupunktúrás pontok kopogtatása közvetlenül jeleket küld a középagy stressz központjaiba, amely nem érinti az agy frontális lebenyeit (azt a gondolkodó részt, amely a beszélgetős terápiákban aktív)” magyarázza Dr. Dawson Church, Ph.D., aki 2002. óta kutatja és alkalmazza az EFT-t. Mivel az EFT egyidejűleg érzelmi és fizikai szinteken is megcélozza a stresszt, hozzáteszi:„Az EFT a legjobbat adja mindkét világból, ami az elmének, és testnek egyaránt megfelel. Olyan, mintha valaki masszázst kapna pszichoterápia közben.”

A teljes cikket itt olvashatod el.

Szeretettel várlak a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2016. május 28.

EFT I. tanfolyam indul május 28-án Győrben.
Amennyiben szeretnéd elsajátítani az Érzelmi Felszabadulás Technikáját, várom jelentkezésed. A tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz.
Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2016. június 3.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő klubfoglalkozásunk időpontja:
június 3. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!

Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.