Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.
load images

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!


A szeptemberi Kopogtató Klubban nagyon sok feladatot oldottunk meg. Volt egy technika, amit különösen sokszor alkalmaztunk, összekötve az EFT-vel. Ez pedig a ho'oponopono volt. A ho'oponopono hawaii szó, jelentése "jóvátenni, helyrehozni valamit". Eredetileg problémás családi/emberi kapcsolatok megoldására használták az ezzel a névvel fémjelzett gyógyító módszert. Leegyszerűsítve tulajdonképpen annyiból áll, hogy a következő 4 kifejezést kell egymás után mantraszerűen ismételgetni, a problémára gondolva, beleérezve, teljes átéléssel:
Sajnálom - bocsáss meg - köszönöm - szeretlek.
Bővebben itt olvashatsz a ho'oponoponoról. Egy kopogtató forgatókönyvet is találsz az anyagban, használd egészséggel! Ha alaposabban szeretnél foglalkozni ezzel a módszerrel, szívesen megtanulnád, várlak az EFT I. tanfolyamon november 5-én!

Ajánlok könyveket is, ha szeretnél elmerülni a ho'oponopono világában:
Ulrich Emil Duprée: Ho'oponopono, a hawaii megbocsátó szertartás
valamint a fenti szerző legújabb könyvét: A ho'oponopono és a családállítás

Egy zeneszámot is meghallgattunk a "varázsszavakról", érdemes figyelni az egész dalszövegre.

Szeretettel várlak a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2016. november 5.

EFT I. tanfolyam indul Győrben:
november 5., 09.00 - 18.00 óráig
Amennyiben szeretnéd elsajátítani az Érzelmi Felszabadulás Technikáját, várom jelentkezésed. A tanfolyamról bővebben itt olvashatsz.2016. november és december

EFT II. haladó tanfolyam Amennyiben az alaptanfolyam elvégzése után szeretnél elmélyedni az EFT módszerében, valamint önismeretedet is szeretnéd bővíteni, feltárva korlátozó hiedelmeidet, várom jelentkezésed. 
Azok számára, akiknek a hétköznapok megfelelőbbek: november 8 – december 13., hat egymást követő kedden, 6×3 órában, 17.00 – 20.00 óráig
Azok számára, akiknek a hétvégék megfelelőbbek:
november 26., december 03., vagyis két egymást követő szombati napon, 09.00 - 18.00 óráig
A tanfolyamokról bővebben itt tájékozódhatsz.Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2016. október 28.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő klubfoglalkozásunk időpontja:
október 28. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!


Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.