Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.
load images

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!


Az októberi Kopogtató Klubban nagyon változatos feladatokat oldottunk meg. Egy haladó tanfolyamon tanult technikát is átvettünk, ezzel kopogtattunk. Emlékszel, ismered a Faster EFT-t? 
A FasterEFT arra lett kifejlesztve, hogy a tudatalattiban tárolt adatokat megváltoztatva az életed minden területén meg tudd oldani a problémákat. Ahhoz, hogy problémád lehessen, kell, hogy legyen valami bizonyíték (egy emlék valamiről, ami valamikor történt) rá és érzések hozzá. Az érzések miatt tud egy probléma probléma lenni. Az, hogy valamivel kapcsolatban hogyan érzel dönti el, hogy az számodra probléma–e, vagy sem. Az érzésektől lesz egy probléma valóságos.
Hogyan használhatod a FasterEFT-t?
A linkre kattintva olvashatsz róla bővebben. Illetve ha alaposabban szeretnéd elsajátítani, várlak a haladó tanfolyamon november 26-án.

Szeretettel várlak a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2016. november 26. és december 03.

EFT II. haladó tanfolyam Amennyiben az alaptanfolyam elvégzése után szeretnél elmélyedni az EFT módszerében, valamint önismeretedet is szeretnéd bővíteni, feltárva korlátozó hiedelmeidet, várom jelentkezésed. 
Időpont:
november 26., december 03., vagyis két egymást követő szombati napon, 09.00 - 18.00 óráig
A tanfolyamokról bővebben itt tájékozódhatsz.Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2016. december 9.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő, és egyben az év utolsó klubfoglalkozásának időpontja:
december 9. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!


Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.