Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!


A decemberi Kopogtató Klubban - amellett, hogy jó sok szaloncukor elfogyasztásával ünnepeltük meg a karácsony közeledtét - nagyon sok feladatot oldottunk meg, sokat kopogtattunk. Ilyenkor érzem igazán, hogy volt értelme létrehozni ezt a fórumot, hisz a tanfolyamok elvégzése után is van még bőven min dolgozni!

Mindjárt az első résztvevő problémájánál használtuk a "Két szék technikát", természetesen összekötve az EFT-vel. Ez egy nagyon hasznos módszer, hogy jobban bele tudjunk helyezkedni, bele tudjunk érezni kritikus, saját magunkat bántó énünkbe (mert van ilyen, szerintem beszélgetsz vele időnként). Majd ezt követően, mivel a beleérzést megértés is követi, könnyebb a saját magunkkal szembeni megbocsátást elérni. Bővebben itt tekintheted át a Két szék technikáját. Javaslom, próbáld is ki ezt az egyszerű és nagyszerű módszert!

Ezzel a módszerrel nem csak a belső öntámadásokat lehet feltérképezni, hanem másokkal szemben érzett haragot, gyűlöletet, ellenérzést is fel lehet oldani, csak akkor a másik székben nem mi vagyunk, hanem a másik személy, akinek elmondjuk a véleményünket szabadon és kendőzetlenül róla vagy a tetteiről. A másik személy székébe beleülve, belehelyezkedünk annak érzéseibe, motivációiba, és ugyan úgy, mint saját támadó énünk esetében, itt is elérhetjük a megértést, elfogadást, majd eljuthatunk akár a megbocsátásig is. És ezt nagyon fontosnak tartom, természetesen nem csak a szeretet ünnepének közeledése miatt.

Kívánok csodaszép karácsonyi ünnepeket, vidám szilvesztert és sikerekben gazdag boldog új esztendőt!

Szeretettel várlak 2017-ben is a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2017. tavasz

EFT I. tanfolyam tavasszal indul legközelebb Győrben, melynek pontos időpontjáról 2017. elején értesítelek.


Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2017. január 13.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő klubfoglalkozásunk időpontja:
január 13. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!


Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.