Ha az üzenet olvashatatlanul jelenik meg, kattints, ide.
load images

DR. HORVÁTH JUDIT
coach, EFT és Bach-virágterápia tanácsadó 


Kedves Kopogtato!

Az immunrendszer működése során nagy szerepet vállal a csecsemőmirigy, mely védő T-sejteket érlel. A tudósok hosszú éveken át azt gondolták, hogy a csecsemőmirigy a kamaszkor után elhal, és ezután már nem lát el semmilyen feladatot. Az újabb kutatások ennek ellenkezőjét bizonyítják, s a csecsemőmirigyet ma már az élet "ellenőreként", ” a szervezet egészségének egyik tartóoszlopaként tartják számon.

Amikor boldogok vagyunk, a csecsemőmirigy növekszik, amikor pedig stresszesek vagyunk, akkor méreteiben csökken. A szeretet és a harag nagymértékben képesek befolyásolni ezt a mirigyet, a negatív szavak és gondolatok úgy hatnak rá, mint egy vírusos bántalom, mely csökkenti az immunrendszer ellenállását.
A hagyományos indiai orvoslás szempontjából, a csecsemőmirigy nagyon szoros kapcsolatban van a szívcsakrával.
A mirigy központi elhelyezkedése – a mellkas és a nyaki régió határán van, a negyedik bordaízesüléstől a pajzsmirigy alsó részéig terjed – nem egy véletlen egybeesés. Dr. John Diamond szerint ez a mirigy ellenőrzése alatt tartja és szabályozza a test energiaáramlását, vagyis itt van az energia otthona.
Dr. Diamond véleménye szerint bármely gyógyulási folyamat legfontosabb része nem más, mint a magas szintű életenergia. Ha a gyógyulás folyamata nem a jólét és vitalitás megalapozásával kezdődik, akkor bármilyen gyógyszer vagy kezelés értéktelen lesz. „Az igazi csodagyógyszer”, Dr. Diamond szerint „a bennünk levő erő és vitalitás, a bennünk levő jól lenni akarás.”

A csecsemőmirigy aktiválásának néhány módja:
1) A zuhanyozás: a víz zubogása kedvezően hat a csecsemőmirigyre. Ezenkívül a víz aktiválja az akupunktúrás pontokat , és negatív ionokat termel. Miközben folyik a víz, gyengéden kopogtassuk meg a csecsemőmirigy pontját.
2) A gyors energia felszabadulás érdekében ujjbegyeinkkel finoman ütögessük ezt a területet 20 másodpercig, miközben mélyen lélegzünk.
3) Úgy is aktiválhatjuk, hogy naponta több alkalommal háromszor-négyszer gyengéden megkopogtatjuk.
4) Dr. Diamond azt is javasolja, hogy kopogtatás közben ismételjük a következő kijelentést: „Tele vagyok életenergiával és tele vagyok szeretettel.”

Itt egy EFT terapeuta videóját is megnézheted a csecsemőmirigy kopogtatásáról.

Sokan automatikusan ütögetik a csecsemőmirigy-pontot, ha stressz alatt állnak.
Észrevetted-e már, hogy az emberek mennyire hajlamosak odakapni
mellkasuk középső részéhez, ha érzelmi megrázkódtatás éri őket; vagy rosszullét
során ütögetni kezdik ezt a pontot?

És mi erősíti még az immunrendszert? A nevetés! A jóízű nevetés energiával tölt fel. Emellett az elmédet boldog, kellemes, szeretettel teli gondolatokkal töltsd meg.
És légy hálás mindenért!

Jó kopogtatást!

Szeretettel várlak a Klubban, tanfolyamon és egyéni foglalkozáson is!
Judit
Elérhetőség


Tanfolyamok
2016. január 19 - február 2.

EFT I. alaptanfolyam indul január 19-én Győrben.
Három egymást követő kedd délután 3x3 órában könnyedén megtanulhatod az Érzelmi Felszabadulás Technikáját.
Amennyiben szeretnéd elsajátítani, várom jelentkezésed.

A tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz.


2015. december 5-6.

 ! EFT II. haladó tanfolyam ! indul december 5-én Győrben.
Amennyiben az alaptanfolyam elvégzése után szeretnél elmélyedni az EFT módszerében, valamint önismeretedet is szeretnéd bővíteni, feltárva korlátozó hiedelmeidet, várom jelentkezésed.
A kétnapos tanfolyamról bővebben itt tájékozódhatsz.


Kopogtató Klub
(tanfolyamot végzettek számára)

2015. december 11.

Örömmel értesítelek, hogy soron következő klubfoglalkozásunk időpontja:
december 11. 17.00 óra
Helye: Győr, Kossuth u. 30.

Ha van megoldásra váró problémád, hozzad bátran, közösen kopogtatunk rajta. És persze örömmel veszem, ha a sikereidet is megosztod velünk!

Ne felejts el vizet hozni magaddal! Mert emlékszel, ha kopogtatunk, akkor inni kell. Javaslom, hogy hozz továbbra is csokit-kekszet-nasit, olyan jól esik közben falatozni.

Ha nem szeretnél további e-maileket kapni, kattints ide.